|
|
|
|
|
|
|
|
Lån  


 
Annonce:


Gode råd om gummistøvler
Her er nogle gode råd om gummestøvler.

Vær opmærksom på materialet
Gummistøvler er ikke altid lavet af gummi. Mange af de billige børnestøvler lavet af blød PVC med ftalater (også kaldet blødgørere) som kan være skadelige for miljøet og vores sundhed.

Waders, som især bruges af sportsfiskere, laves ofte af blød PVC, men der findes alternativer. Hvis du vil undgå at belaste miljøet, er det klogt at købe gummistøvler og waders uden PVC og ftalater. Der findes masser af støvler i andre materialer, der ikke belaster miljøet så meget. Gummistøvler af naturgummi er bedre for miljøet end de formstøbte PVC-støvler. Ofte kan det være svært at se, hvad støvlerne er lavet af. Her er nogle tommelfingerregler, du kan gå efter.

Generelt anbefaler Miljøstyrelsen at man køber/efterspørger blomstmærket fodtøj i forretningerne.

Udgå fugt indvendigt
Det er meget vigtigt at du sørger for at gummistøvlerne ikke bliver våde indeni. Ligesom gummistøvler er rigtig gode til at holde vandet ude, så er de også gode til at holde vandet inde. Derfor er det en rigtig god idé at få gummistøvler der er høje. Så får man ikke vand i støvlerne, hvis man træde i en vandpyt eller lignende. Herudover er det en rigtig god idé med et par regnbukser der kan nå ud over gummistøvlerne.

Tørring af gummistøvler
Hvis gummistøvlerne er blevet våde indvendigt, så er det vigtigt at du hurtigt få sat dem til tørre. Det er dog også vigtig at du ikke sætter dem ved siden at varmekilder for at tørre. Direkte varme har gummi ikke godt af.

Kategorier på sider:

Gummistøvler til børn Naturgummi Gummi Netbutikker Dametøj Gummistøvler til herre Neopren Herretøj Gode råd om gummistøvler Sko og støvler Vaders Regntøj Tretorn gummistøvler Gummistøvler diverse Outlet Gummistøvler Fodtøj Gummistøvler til damer Latex Viking gummistøvler Hunter gummistøvler Børnetøj Friluftsudstyr Ilse Jacobsen gummistøvler Kampagnetilbud Børnesko Vedligeholdelse af gummistøvler Tøj
 
 
 Du er her: Gummistøvler - Tøj og sko Gummistøvler - - Hvad er Gummistøvler en et   

Der tages intet ansvar for oplysningerne på denne side. Siden kan kun betragtes som vejledende.